BELGA / BELGA
Volledig scherm
© BELGA / BELGA

Sensatie in eerste bergrit: Vingegaard deelt mokerslag uit aan Pogacar en loopt dikke minuut uit, Hindley pakt ritzege én gele trui

Vuurwerk in de eerste bergrit van deze Tour. Jonas Vingegaard heeft meteen een mokerslag uitgedeeld aan grote concurrent Tadej Pogacar. De Deen van Jumbo-Visma sloeg toe op de Marie Blanque en lapte Pogacar een dikke minuut aan zijn broek. Outsider Jai Hindley won de rit en is de nieuwe leider.

56 reacties

  • Marco brilmans

    10 maanden geleden
    Als Pogacar niet zo neerbuigend deed ten opzichte van Wout, had ik hem zeker een hart onder de riem gestoken. Nu denk ik daar anders over.. ook al zijn we nog lang niet aan het einde. Ik hoop gewoon op een mooie winnaar en na z'n laatste uitingen, hoop ik dat Pogey een veeg uit de pan krijgt..
  • WALTER SMET

    10 maanden geleden
    Vrees dat de tourwinnaar bekend is of vandaag zal de sloveen uit zijn pijp moeten komen en daar heb ik mijn twijfels over!!Een grote prestatie van jumbo gisteren.
  • Avril Pencée

    10 maanden geleden
    Begrijp nog altijd niet waarom Pogacar zo vroeg in de rit Hindley, Ciccone, Gall & Co heeft laten vertrekken.
  • Sam Bedfort

    10 maanden geleden
    Iedereen vindt dat Vingegaard de zaak van de dag gedaan heeft, maar men vergeet dat Hindley de Giro gewonnen heeft. Daar zijn ze nog niet vanaf.
  • Jean West

    10 maanden geleden
    De tour is nog maar begonnen afwachten dus.