Links: Kuss, Pogacar, Vingegaard, Van Aert. 
Rechts: Wuyts.
Volledig scherm
Links: Kuss, Pogacar, Vingegaard, Van Aert. Rechts: Wuyts. © Photo News / HLN

ANALYSE NA AANKOMST. Wuyts bewondert Van Aert en meent dat er nieuwe tik aankomt: “Vingegaard verdubbelt straks zijn voorsprong”

Een etappe om duimen en vingers van af te likken in de Tour. Dat vraagt om een analyse van Michel Wuyts. Over bliksemafleider Wout van Aert. En over de uithaal van Jonas Vingegaard. “Bij Jumbo-Visma hadden ze de kwetsbaarheid van Pogacar in de smiezen. Ze willen hem nu al klein krijgen.”

8 reacties

  • Mieke Ponet

    10 maanden geleden
    Die draait als de wind, voor de tour zou Pogacar zonder twijfel de tour winnen en nu is hij aan draaien.
  • Corry Dierickx

    10 maanden geleden
    En een dag later jumbo in zijn hemdje, dat is koers
  • Seppe Goossens

    10 maanden geleden
    Toen Hindley mee was hoefde dat met krachten smijten eigenlijk niet meer. Nu was er geen energie meer om de kopman te helpen; die 't op eigen kracht overigens geweldig deed. Overigens dom van UAE zo alleen te gaan jagen op o.a. Hindley. Hadden 't voor grote delen ook aan Jumbo over kunnen laten. Benoot en WvA maken toch geen kans op een podiumplaats in Parijs.
  • Stephan Priem

    10 maanden geleden
    Hopelijk richting de Tourmalet een copy past van gisteren👍😉.
  • stefaan lalonge

    10 maanden geleden
    Wout was sterk maar vraag me af of dat gewoeker met krachten wel nodig was. Met Hindley er bij ging er so wie so achter de groep gereden worden. Maar het eindresultaat was goed dus iedereen tevreden. Wat een versnelling van Jonas maar men vergeet al te dikwijls de rol van Sepp Kuss. De aanval ingezet en daarna nog eens op het wiel van Pogacar. Ook in de Giro van doorslaggevend belang voor Roglic. Sepp is in de luwte werkelijk super voor het team..