Red Panthers winnen met kleinste verschil tegen VS en sluiten Hockey Pro League af als vierde

De Red Panthers hebben woensdag in Antwerpen in hun zestiende en laatste wedstrijd van de Hockey Pro League met 1-0 gewonnen tegen de VS. In een fletse eerste helft kon Astrid Bonami (22.) de Panthers toch op voorsprong brengen. Na rust werd niet meer gescoord.

Michiel Verheirstraeten
Bron: BELGA

Door de nederlaag tegen Nederland op dinsdag was de top drie niet meer haalbaar voor de Panthers. Ze eindigen uiteindelijk vierde, vlak achter de top drie. Ook vorig jaar eindigden ze op de vierde plaats in de Hockey Pro League.

Nederland was eerder al zeker van de eindzege. Met 46 punten (15 zeges, 1 gelijkspel), gaat het Argentinië (32),  Australië (31) en België (30) voor. Verder in de rangschikking staan ook nog Duitsland (29), Groot-Brittannië (21), China (10), Nieuw-Zeeland (10) en de VS (7).