Hilde Crevits (CD&V) krijgt tranen in de ogen na kritiek op medewerker.
Volledig scherm
PREMIUM
Hilde Crevits (CD&V) krijgt tranen in de ogen na kritiek op medewerker. © Vlaams Parlement

Vermoeidheid, gevoel van onrechtvaardigheid, maar ook door immense druk vanuit partijhoofdkwartier: waarom Hilde Crevits (CD&V) plots tranen liet

Een krop in de keel en tranen in de ogen: plots kon Hilde Crevits (CD&V), minister van Welzijn even geen woord meer uitbrengen. Dat haar adviseur beticht werd van vriendjespolitiek, was de druppel. Een momentopname, maar de immense druk die op haar schouders ligt, durft dan wel eens zijn tol te eisen. We draaien de klok terug en kijken wat voorafging aan het emotionele moment van de minister.

71 reacties

  • Isabel Vancompernolle

    10 maanden geleden
    We gaan nog maar zwijgen over hoe ze de hervorming doet van de zorgkinderen. Mensen punten afmenen zonder reden, kinderen die plots geestelijk genezen zijn. Komen zo niet op hun plaats terecht. Hopelijk voor haar dat later nooit iets gebeurt door een van die kinderen. Want wie ga er dan verantwoordelijk zijn? De ouders zullen volgens haar wel met de vinger gewezen worden
  • Peggy Vandekeybus

    10 maanden geleden
    Dat gevoel van onrechtvaardigheid heerst ook bij de Belgische bevolking.
  • Martin Soetaert

    10 maanden geleden
    Sorry, ze heeft ook al meermaals bewezen dat ze volledig onbekwaam is om minister te zijn dus ….. Alle ministers buiten en vervangen door werkende Vlaamse en Waalse burgers !!
  • Wilfried Vanden Berg

    10 maanden geleden
    De zoveelste trukendoos die ze opentrekt om haar puinhoop trachten te verbergen . Miljoenen uitdelen aan vriendjes en de gewone burger verhaaltjes gaan vertellen zonder oplossingen daar is ze sterk in .
  • Guido Parker

    10 maanden geleden
    Hilde, de CDNV is uw gezondheid niet waard, werk je niet kapot voor amper 10 % van de stemmen.