Antwerp-voorzitter Paul Gheysens en grondeigenaar Tania Mintjens lijnrecht tegenover elkaar
Volledig scherm
Antwerp-voorzitter Paul Gheysens en grondeigenaar Tania Mintjens lijnrecht tegenover elkaar © Photo News / rv voor detour

Harde kern Antwerp steunt voorzitter Paul Gheysens in conflict met Bosuil-eigenaar Tania Mintjens: “De eisen van Mintjens zijn onbegrijpelijk”

Het conflict tussen Antwerp-voorzitter Paul Gheysens en Tania Mintjens als grondeigenaar van de Bosuil beroert al wekenlang de gemoederen van de rood-witte fans. Met Collectief 86 schaart de harde kern van Antwerp zich in een open brief achter Gheysens en vindt de eisen van het kamp-Mintjens “onbegrijpelijk”. De harde kern spoort beide partijen aan om weer aan tafel te zitten: “Het zou doodzonde zijn de afspraak met de toekomst te missen.”

63 reacties

  • Michel Dierickx

    10 maanden geleden
    Heel voetbalminnend België en zeker Vlaaaanderen weet wat de harde kern van FC Antwerp voorstelt. Mr. Geyssens mag er fier op zijn dat zij hem steunen. Zijn entourage heeft bij de aankoop van de club veel over het hoofd gezien om niet te zeggen dat er een zekere "onbekwaamheid" mee heeft gespeeld. Dat Mr. Geyssels dat eerst eens durft te erkennen en te bekennen. Dan zal hij zich misschien kunnen profileren als s een gentlemen (English school) .Wat beter is dan het opperhoofd te spelen.
  • Michael Matthys

    10 maanden geleden
    Ik steun Mintjens! Die Gheysens lijkt me geen betrouwbare partner. Toch raar dat gans Antwerpen in rep en roer staat door 2 West -Vlamingen😅🤣😂
  • Luc Saeys

    10 maanden geleden
    Lees het voorstel van Mintjes maar eens goed: een zeer goed voorstel. Maar Gheysens wil gewoon alles in eigen beheer hebben, zodat hij kan doen wat hij wil. Zoals bv verkopen. En gezien de situatie van zijn firma is dit zeker niet uitgesloten.
  • Frank van Doorslaer

    10 maanden geleden
    Gheysens wordt nog de ondergang van Antwerp...De poen is op en zoekt nu allerlei uitvluchten ten koste van Mintjens.
  • marc vandecauter

    10 maanden geleden
    Dat was nu net zijn bedoeling Tania Mintjes vol in de wind zetten bij de supporters en zelf schuilen .Hij wil dik verdienen aan het stadion of dacht jullie dat het stadion om een paar zitjes gaat neen dat is een heel project.Vraag hem maar eens wat antwerp en hoe lang betaald voor dat half stadion en dan is het zijne grond nog niet.En geloof me mede supporters in brugge zit er ook zo ene anderq gaat ge maar eens vragen waarom de beursgang mislukt is.