© Instagram / Frans Bauer, Frank Abbeloos

Frans Bauer 28 kilo afgevallen: “Bijna weer de oude”

Frans Bauer staat scherper dan ooit. De Nederlandse zanger, die binnenkort de theaterzalen intrekt, is zo maar even 28 kilogram vermagerd. “Voor ik 50 word, wil ik in totaal 35 kilogram afgevallen zijn”, zegt de zanger aan RTL Boulevard.

wvb

“Het is een gezonde transformatie. Ik ben niet bezig met diëten, maar eet wel gezonder”, vertelde een opmerkelijk afgeslankte Bauer aan het Nederlandse praatprogramma RTL Boulevard.

De Schlagerzanger focust zich voornamelijk op beweging om de overtollige kilo’s kwijt te spelen. “Ik loop vier keer per week ongeveer 15 kilometer. Dan komt daar nog de krachttraining, het fietsen en het wandelen met Maris (zijn echtgenote) bij”, zegt hij.

Een mooie verwezenlijking, al denkt Bauer nog niet aan stoppen. “Nog maar zeven kilo en dan ben ik opnieuw de oude Frans die ik ooit was. Voor ik 50 word, wil ik in totaal 35 kilogram afgevallen zijn”, spreekt hij voorzichtig zijn ambitie uit om weer volledig in topvorm te geraken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER