Amani uit Overijse is 20 en zit al sinds begin deze week samen met drie reismakkers uit het Brusselse opgesloten in Malta. “Mijn zoon zegt dat hij enkel gezien heeft hoe dat ‘raar’ meisje zich terugtrok in een kamer met Dany, haar ex. Voor de rest heeft hij daar niets mee te maken.”
Volledig scherm
PREMIUM
Amani uit Overijse is 20 en zit al sinds begin deze week samen met drie reismakkers uit het Brusselse opgesloten in Malta. “Mijn zoon zegt dat hij enkel gezien heeft hoe dat ‘raar’ meisje zich terugtrok in een kamer met Dany, haar ex. Voor de rest heeft hij daar niets mee te maken.” © rv

Brusselse jongeren met daver op lijf in cel op Malta na verkrachting van 17-jarig meisje

De vier Brusselse jongeren die in Malta vastgehouden worden op verdenking van verkrachting van een meisje van 17 en het afranselen van een jongen van 16 moeten vermoedelijk nog minstens tot 21 juli daar in de cel blijven. Pas dan staat een nieuwe rechtbankzitting gepland. Volgens de Maltese media zijn er bewijzen teruggevonden op de gsms van de jongens. De moeder van de 20-jarige Amani, één van de verdachten, vertelt over de telefoontjes met haar zoon: “Het was verschrikkelijk, hij was heel triest en vertelt een heel ander verhaal dan de media in Malta.”

307 reacties

  • Dirk Thyssen

    9 maanden geleden
    Ik ben eens benieuwd of ze er daar gaan vanaf komen let een opstel te schrijven .
  • leo carpentier

    9 maanden geleden
    Die moeten op Malta berecht worden en daar hun straf uitzitten. Ze hadden maar van dat meisje af moeten blijven
  • Vandenberghe Davy

    10 maanden geleden
    Ze mogen daar de eerste 50 jaar nog blijven
  • Wilfried Vanden Berg

    10 maanden geleden
    En wie denkt er aan de ouders van dit meisje ? Ze is 17 ? Iedere jongere maakt fouten tijdens zijn jeugd . Maar een meisje dronken voeren tot ze praktisch bewusteloos is en dan verkrachten ? Dit is geen jeugd zonde , dit is een zware misdaad . Als iedereen maar eens stilstaat bij het feit , stel dat het jullie dochter is .
  • August Henri

    10 maanden geleden
    Het zijn een bende lafaards en die voetballer verdient het niet om nog onze driekleur te mogen dragen op zijn voetbalshirt.