© atv

CEO Sven Jaecques blijft drie jaar langer bij Antwerp

Sven Jaecques (41) blijft aan boord als CEO van Antwerp. Zijn aflopende contract wordt met drie jaar verlengd.

yala

Jaecques werkt intussen al acht jaar bij Antwerp. Als de rechterhand van eigenaar en voorzitter Paul Gheysens bouwde hij mee aan de wederopstanding van de Great Old, met recent een kampioenschap en tweede bekerwinst als ultieme bekroning. Naast zijn werk bij de club zit Jaecques ook in de Raad van Bestuur van zowel de Pro League als de KBVB.

Met de contractverlenging op zak is het nu even tijd voor rust. Terwijl de spelers en staf weldra op stage vertrekken naar Oostenrijk, neemt Sven Jaecques tien dagen verlof. Daarna is het weer volop werken aan de volgende stappen met Antwerp.

LEES OOK. Sven Jaecques, CEO van Antwerp: “De basis staat er. We hoeven momenteel geen dragende spelers te halen”

“Het verwachtingspatroon blijft hetzelfde als de jaren voordien”, blikte Sven Jaecques onlangs al vooruit in een interview met onze krant. “We gaan de druk niet uit de weg: we willen een goeie bekercampagne afwerken en opnieuw meedoen voor de titel. Maar zeggen dat we kampioen móéten worden, is niet correct. Verder is het behalen van de Champions League-poulefase en heel duidelijk objectief. Met een mooie Europese campagne in de Europa League als plan B.”