RV
Volledig scherm
© RV

Onderzoek bewijst: binnen jaar na vorige werken ligt helft straten alweer open

Het op elkaar afstemmen van wegen- en nutswerken kan een pak beter. In bijna de helft van de buurten waar werd gewerkt, volgt binnen het jaar een nieuwe ingreep. Dat leert dataonderzoek van ‘De Tijd’.

29 reacties

  • Miguel Leboucq

    10 maanden geleden
    Altijd zo geweest. Ons kent ons tussen zij die de beslissing nemen en de betonbarons. Die krijgen het geld maar de werken worden door de goedkoopste onderaannemer uit Bulgarije of Roemenië uitgevoerd. Ondertussen blijven de envelopjes plakken dus het is niet interressant voor hen om herstellingen uit te voeren die 10 jaar meegaan.
  • Benny Cools

    10 maanden geleden
    Waarom niet een koker plaatsen onder het voetpad waar alle nutskabels en leidingen in liggen zoals op vele plaatsen gezien in Spanje -Andalusië . Indien nodig deksel af en na de werken terug dicht , geen breekwerk of heraanleggen van het voetpad . Waarschijnlijk te simpel hier
  • birgit van de velde

    10 maanden geleden
    daar is echt geen onderzoek voor nodig. Vraag het in je buurt en je krijgt het in geuren en kleuren. Idem hier, alles opengebroken voor nieuwe riolering en scheiding afvalwater. Lag al tweemaal terug open na 2 jaar. Eenmaal voor een rattenplaag door de werken en eenmaal voor e,ectriciteitsproblemen door de werken. En dan vergeet ik nog het fameuze fibernet van proximis waar de hele stoep werd uitgebroken. Nu ligt er niets meer effen en mooi.
  • Wilfried DE HERT

    10 maanden geleden
    Her bewijst tot in den treure dat al die slimme mensen die ons ook nog eens de les willen leren, weinig of niets goed kunnen doen .
  • Denis Stock

    10 maanden geleden
    Ze kunnen nog veel leren van Nederland. Met de ogen toe voel je wanneer je terug in het land bent.