Walibi
Volledig scherm
© Walibi

PROMOJAGERS SUPERTIP. Walibi organiseert Flash Sale: “Tickets voor 10 euro in plaats van 45 euro”

Pretpark Walibi organiseert komende maandag 10 juli vanaf 10 uur een Flash Sale. Je betaalt dan maar 10 euro per ticket, waar dat voor een volwassene aan de kassa normaal gezien 45 euro is. “Snel zijn is wel de boodschap, want het gaat maar om een beperkt aantal tickets”, zegt Gunther Devisch van Promojagers België, die er zijn wekelijkse supertip van maakt voor de lezers van HLN. “Zorg dat je klaar zit achter je laptop.”

6 reacties

  • Richard Moesen

    10 maanden geleden
    Echt een achterbakse manier om reclame te maken, het management en hun PR mensen hebben hier heel goed over nagedacht. Hoeveel jonge mensen hebben achter hun computer gezeten en hun kinderen een dagje pretpark beloofd. En waarschijnlijk dan toch maar tickets aan de volle pot gekocht! Deze directie van Walibi zou zich moeten schamen voor zulke praktijken !
  • latifa ghrour

    10 maanden geleden
    Schandalig, om 10u stipt al gecrasht! Het gaat duidelijk om een promotiestunt. Dank u voor niks!
  • Illia Peeters

    10 maanden geleden
    Promotie?! Vóór 10u stond de promotie er in het groot op te lezen. Om 10u bleef de pagina 2 minuten draaien. En dan was er niks meer te vinden van de promotie. Mooie promotie, oplichterij ja!
  • Jessica Dambrain

    10 maanden geleden
    Prent met de actie was om 10u01 al van de website weggehaald. Zonder echt open te zijn geweest!!.
  • Kelly Verlinden

    10 maanden geleden
    Ze halen winst uit de verkoop van hun overgeprijsde snacks en drank binnen. Tien EUR voor een friet, 5 EUR voor een cola. Gratis reclame ook. Mensen die anders niet gaan, gaan nu wel. De rest ging toch.