.
Volledig scherm
. © .

“Ik hoop dat je je heel schuldig voelt”: pechvogel Steff Cras haalt op sociale media uit naar toeschouwer die hem ten val bracht

Naast Mark Cavendish verloor het Tourpeloton nog een tweede renner in de achtste rit. Landgenoot Steff Cras (27) kwam in het slot van de etappe zwaar ten val en moest per ambulance afgevoerd worden. “Als een toeschouwer meer dan een meter de weg op stapt en niet beweegt als het peloton arriveert, kun je beter thuisblijven”, schrijft hij op Twitter. Onderzoek bracht geen breuken aan het licht. Wel liep Cras kneuzingen op aan de elleboog en de heup.

42 reacties

  • Monique Verschueren

    10 maanden geleden
    Ze weten wie het is dus voor de kosten laten opdraaien ,ze zullen het dan wel afleren als het eens heel veel geld gekost heeft.
  • Robert De Beukeleer

    10 maanden geleden
    een voorbeeld stellen dat ze hem opzoeken en hem laten opdraaien voor de schade
  • Peeters Francis

    10 maanden geleden
    @tinus tussengas, vertel toch geen onzin. Als het een officiële wedstrijd is moeten deelnemers zich niet aan de verkeersregels houden. Iedereen weet dat als de wedstrijd wagen, rode vlag voorbij rijd dat dan de renners in aantocht zijn en dat je de rijbaan moet vrij houden tot de groene vlag voorbij is.
  • dina van brabant

    10 maanden geleden
    Ik welke toestand was die toeschouwer weer Echt triestig Een mooi klassement voor een beloftevolle renner wordt tenietgedaan Shame on you
  • Marc De Visscher

    10 maanden geleden
    Egoïsme is wat onze maatschappij hoog in de vaandel draagt: mijn bus, mijn trein, ik rij snel het rondpunt op voor de neus van een ander, …., mijn foto. De andere kan de pot op. Dit is de maatschappij waar we in beland zijn.