Waarschijnlijk korte huwelijksnacht voor brandweerkoppel Jente en Emily: 8.520 bierflesjes en 355 bierbakken versperren weg naar bruidsbed

Ook de oprit stond volledig vol bierflesjes, met een groot hart voor het bruidspaar.© kma

Pulderbos -

De eerste huwelijksnacht als getrouwd stel voor Jente Van Staeyen en Emily Verdonck uit Pulderbos zal waarschijnlijk van korte duur zijn. Jente is brandweerman, en Emily is een brandweerdochter. De collega’s van Brand Weer Zone Rand, post Zandhoven, hadden als grap de voor- en achterdeur met 355 bierbakken gebarricadeerd. De oprit en voortuin stonden vol bierflesjes, zo’n 8.520. Weliswaar met de kroonkurk eraf, maar wel gevuld. We konden zelf al ruikend niet goed uitmaken of het met bier of water was, maar de pasgehuwden zullen in elk geval ook nog eens heel veel flesjes moeten leeggieten.

Geraak zo maar eens tot de voor- of de achterdeur, en dat ’s nachts in het pikkedonker. Er was geen doorkomen aan voor Jente en Emily. Het bruidspaar moest niet alleen tussen al die flesjes laveren, wat een onmogelijke opdracht was, maar ook nog de gestapelde bierbakken verwijderen vooraleer ze binnen geraakten. Van een onvergetelijke huwelijksnacht gesproken. Zelfs de buurman kwam vol medeleven kijken door de draad. “En ’t is nog wel zo’n sympathiek koppel”, lachte hij. “Ik denk dat ik ze vannacht wel ga horen thuiskomen.”

Suggestie: misschien de brandweer als hulplijn bellen?

De aanblik, een muur van Jupilerbakken, voor hun woonst.© kma

Aan de voordeur was er geen doorkomen aan.© kma

Begin er maar aan!© kma

De voortuin.© kma

© kma

De oprit staat vol bierflesjes. Waarschijnlijk de natte droom van vele mannen, maar toch niet van een bruidegom.© kma

Langs de achterdeur binnengeraken? Denk maar wat anders.© kma

De achterdeur zit achter de bierbakkenmuur.© kma

De buurman is onder de indruk. “Ik denk dat ik ze vannacht wel zal horen thuiskomen.”© kma

© kma

 kma

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen