“Trans vrouw is wát ik ben, niet wíe ik ben”: Lennie is eerste trans kandidate voor ‘Miss België’

ShowbitsVandaag worden de 220 nieuwe Miss België-kandidates voorgesteld in club Ipanema in Hasselt. Eén van hen is de 25-jarige transvrouw Lennie Blockmans. Showbits kon haar al even spreken over het leven als transpersoon, online haat en haar ambities in de media.

9 reacties

  • Jean Marie sabbe

    10 maanden geleden
    ik vind dit een mooie vrouw en soms is dit anders als je ze hoort praten zal er niet zoveel van gemerkt worden moet kunnen voor mij
  • Danny Janssens

    10 maanden geleden
    Lennie , als je je ambities kunt waarmaken hoop ik dat je deze behaald op basis van competenties. Niet omdat het vandaag in is om minderheden een forum te geven. Speel vooral hiervoor je transitie niet uit. Zo zorg je zelf dat men hokjes denkt. Iets wat lgbtqia+ net ten alle tijden wou vermijden. Ik volg @Carl Vangenechten hierin volledig.
  • Eduard Wuyts

    10 maanden geleden
    Alleen mee doen aan een miss verkiezing om in de aandacht te komen is niet de manier .De ene zal het aanvaarden maar dat de maatschappij er voor klaar is vrees ik.
  • Jeanine Lierman

    10 maanden geleden
    Organiseer gewoon de "mooiste" mens verkiezing. Dan hoeft men géén rekening te houden met allerlei, al dan niet, gefabriceerde en zelfbedachte soorten. Inmiddels schijnen er zo´n 61(!) geslachten ontwikkeld te zijn en allemaal willen ze in elkaars categorie "meedoen" om vooral maar gelijk van hun soort te krijgen!
  • Greet De Wacker

    10 maanden geleden
    Op en top vrouw! Alleen heeft niet iedereen het verstandelijk denkvermogen om het te begrijpen.