Jelle Vermeersch
Volledig scherm
PREMIUM
© Jelle Vermeersch

“Ik zou het factuurtje niet willen betalen om Remco nu over te nemen”: Patrick Lefevere over geruchten over overname en bod op Evenepoel

Deel één van de Tour zit er bijna op. Qua resultaten was er voor Soudal Quick-Step geen hoofdrol weggelegd, maar als het op geruchten aankomt, spant het team de kroon. Met stip op één: de ploeg zou verkocht zijn aan Amerikanen. En ondertussen wordt er nog steeds vrolijk aan de mouw van Evenepoel getrokken. Hoog tijd voor Patrick Lefevere, exclusief en extra large. “Voor mij is drie miljoen veel geld, maar Bakala is echt niet geïnteresseerd in twaalf miljoen.”

27 reacties

  • Freek Pieters

    10 maanden geleden
    Fusie Ineos-Soudal? Volgens Pro Cycling Stats hebben ze elk een halve ploeg volgend jaar; de ene met een rondeploeg zonder kopman, de andere met een kopman zonder rondeploeg… Voeg daar de quote van Patrick L bij: “als je Remco wilt, moet je de hele ploeg kopen”. Heerlijk om te speculeren! Op naar 1 augustus.
  • wim rooyakkers

    10 maanden geleden
    In vergelijking met voetbal, zijn de bedragen in de wielersport peanuts,dus 10 of 15 miljoen zal voor Eneos geen struikelblok zijn.
  • Joeri Hermans

    10 maanden geleden
    Volgend jaar spreken we niet meer over the Wolfpack..
  • Bernard Deplacie

    10 maanden geleden
    Remco rijdt straks bij Ineos. 110% zeker. Lefevre weet dat ook. Een tourploeg kost geld en dat is er niet Remco zal er ook veel beter zitten. Alles is er top om rondes te rijden. Een 3tal renners kunnen mee. De Plus is er al. Wat gebeurt er met lefevres ploeg?? Nu laatste in tour. Alaphilippe vertrekt.
  • Danny Janssens

    10 maanden geleden
    Ineos-Grenadiers zou dit factuurtje er best voor over kunnen hebben........Remco zou er de kopman kunnen worden en beter omringt dan nu denk ik. Quick-Step Soudal zal zich dienen te versterken als ze ooit een Tour met Remco willen winnen. Maar PL is de juiste man op de juiste plaats hiervoor. Fantastische kerel!