De politie en de hulpdiensten zijn ter plaatse aan de Plas in Rotselaar.
Volledig scherm
De politie en de hulpdiensten zijn ter plaatse aan de Plas in Rotselaar. © Joris Smets

Jongen (15) gereanimeerd aan meer van Rotselaar: “Onze vriend begon plots te hyperventileren”

Aan het meer van Rotselaar moest een 15-jarige jongen zondagnamiddag gereanimeerd worden. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar zijn medische toestand is momenteel nog onduidelijk. De vrienden van de jongen reageren erg aangeslagen.

  1. Geert Mertens (48) uit Wolfsdonk schrijft eerste boek ‘SS’: “De anarchistische punker in mij heeft het boek geschreven”
    PREMIUM

    Geert Mertens (48) uit Wolfsdonk schrijft eerste boek ‘SS’: “De anarchisti­sche punker in mij heeft het boek geschreven”

    Geert Mertens (48) uit Wolfsdonk, bij Aarschot, bracht onlangs zijn eerste boek uit: ‘SS’, een politiek incorrecte thriller. Een fictief verhaal met een knipoog naar de Duitse organisatie uit de Tweede Wereldoorlog. “Sommige dingen ving ik in de coulissen op.” Dat is allemaal verweven met gebeurtenissen uit de lokale of nationale politiek in binnen- en buitenland. Wij waren benieuwd en spraken met de auteur.
    Aarschot
  2. Bart (52) uit Aarschot is schooldirecteur én food blogger met ruim 15.000 volgers: “Interesse was zó groot dat ik net mijn eerste kookboek uitheb”
    PREMIUM

    Bart (52) uit Aarschot is schooldi­rec­teur én food blogger met ruim 15.000 volgers: “Interesse was zó groot dat ik net mijn eerste kookboek uitheb”

    Hij is schooldirecteur en influencer - al hoort hij zelf liever de term content creator - en bracht zopas zijn eerste kookboek uit. In “Easy & Speedy” deelt Bart De Roeck (52) heel eenvoudige en haalbare gerechten. “Ik ben begonnen als hobbybakker, maar er was zoveel interesse dat ik er mijn bijberoep van heb gemaakt. Intussen kwamen er ook dagelijkse gerechten bij, vooral comfort food.” Bart vertelt hoe hij de twee jobs combineert, en wat zijn eigen favoriete gerecht is. “Dat recept alleen is al 100.000 keer bekeken, zot toch?”
    Aarschot