BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Carrière Kirsten Flipkens zit erop na nederlaag in derde ronde dubbelspel op Wimbledon: “Op YouTube kijk ik nog naar die kwartfinale van 2013”

De carrière van Kirsten Flipkens (37) zit er definitief op. Flipkens verloor haar derde ronde in het dubbelspel op Wimbledon. Dat ze ging stoppen in Londen stond in de sterren geschreven. “Ik heb hier in 2003 de juniorentitel gewonnen, in 2013 de halve finale gehaald, dan is 2023 een mooi jaartal om mijn laatste tornooi te spelen. Want 2033 ga ik niet meer halen.”

7 reacties

  • Marcel De Maesschalck

    10 maanden geleden
    Bedankt voor alle mooie momenten Kirsten. Het was een plezier om je te zien spelen. Spijtig genoeg is die éné grote klapper er niet gekomen, maar je moest ook opboksen tegen de Williams zusjes. Je had er alleszins de klasse voor, zeker als je ziet wie er wel een Grand Slam hebben gewonnen. Hopelijk kan je afscheid nemen met de titel. Het is je méér dan gegund. Nog veel geluk in je verdere leven.
  • Jos Denis

    10 maanden geleden
    We hebben vaak van jouw tennis genoten. Gefeliciteerd, Kirsten!
  • Herbert Verbeeck

    10 maanden geleden
    Altijd een boontje voor gehad. Flipper. Bijtertje. Dankuwel voor de vele mooie wedstrijden en succes in je verdere leven!
  • Steven Vankerckhoven

    10 maanden geleden
    Je bent en blijft een topper. Respect voor je carrière. Dfzn van het eerste uur 🙏👊👊👊
  • Annemie Geerts

    10 maanden geleden
    Je heb een mooie carrière gehad met veel topmomenten. Het was leuk om je te volgen. Bedankt Flipper!