Mabel ontvangt een nieuwe landgenoot in haar zaak.© VTM

Jaloezie steekt de kop op in ‘B&B zoekt lief’

Het spel zit op de wagen in B&B zoekt lief. Hans, de man die enkele afleveringen geleden op bezoek kwam op het Franse erf van Mabel, blijkt bijzonder jaloers te zijn.

Tom Vets

De heisa ontstaat wanneer een nieuwe vrijgezel, Marc, arriveert. Hans ziet hem meteen als aartsvijand nummer één. Hans kon het de voorbije dagen bijzonder goed vinden met Mabel, en kan zijn jaloezie amper onderdrukken.

Wanneer Mabel vervolgens aankondigt dat Hans en Marc ook nog eens een kamer moeten delen, neemt Hans een drastisch besluit: “Ik zie het niet zitten om met een andere vrijgezel in dezelfde kamer te slapen. Ik ga naar een hotel!” Betekent dit het einde van de vlinders die langzaam opbloeiden tussen Hans en Mabel?

In Brazilië jaagt Nele de hartslag van haar mannen de hoogte in. Ze houdt van samba dansen en wil in gepaste outfit haar mannen de moves graag aanleren. “Ze leek wel Jane van Tarzan”, aldus een overdonderde Nikolaas. In Spanje wordt de rust tussen B&B-eigenaar Wim en vrijgezel Valerie verstoord door de komst van Kelly. Wim verliest Valerie al snel uit het oog.

‘B&B zoekt lief’, VTM, maandag tot donderdag om 20.45 uur

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER