ANP / EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP / EPA

ONS RAPPORT. “Hij probeerde iedereen van de sokken te rijden”: onze F1-watcher deelt zes buizen uit, één rijder krijgt mooie 9 op 10

Zesde zege op rij voor Max Verstappen, gisteren. Maar de Nederlander was op Silverstone niet de rijder die de hoogste score verdiende, zo vindt onze F1-watcher Jo Bossuyt. De Nederlander krijgt voor zijn race een 7 op 10, verschillende mannen doen beter met een 8 op 10 en één piloot krijgt zelfs een zeer mooie 9 op 10. Liefst zes rijders presteerden dan weer onvoldoende. “Hoe houdt een mens dat vol, zo elke keer weer hopeloos onderuit gaan?” Ontdek hieronder alle punten.

13 reacties

  • Jan Jansen

    10 maanden geleden
    De hegemonie van RB is dezelfde als andere teams in het verleden! Max heeft nog niet een de meeste GP’s achtereenvolgens gewonnen (Vettel 9, Schumi en Rosberg 7). Dat zegt genoeg over de dominantie van andere teams in het verleden!
  • willem coopman

    10 maanden geleden
    Hopelijk krijgen we wat mooie GP's in de toekomst waarin eens iemand anders wint, de hegemonie van RB is veel te groot en niet gezien in de laatste twintig jaar.
  • Jörgen Pinoy

    10 maanden geleden
    Straks is stroll ook een supertalent ……
  • Ronald Visser

    10 maanden geleden
    Beetje apart, het zeer kleine foutje groter maken dan de spin in de grindbak van Hamilton. Hij heeft pole, snelste ronde en overwinning, wat moet je nog meer doen om beter te doen dan LH? Het kleine foutje had nooit meer dan 1 punt mogen zijn en niet 3 en dan heb ik het niet eens over dat hij zogenaamd minder domineerde, want hij domineerde ondanks de geweldige updates van Mclaren.
  • Hans De Bel

    10 maanden geleden
    Als dit je beoordeling is zou je beter nu stoppen!!! Er is maar 1 persoon belangrijk voor u!! Dat is nu al een paar maal duidelijk!!! Als je het niet kan verdragen dat Max wint, stop er dan mee je kijkt door een roze bril. Ja het is super van Norris maar om hem de beste noemen vind ik een brug te ver. Ik ben volledig eens met wat Marie Vanakker schrijft!!!