ANP / EPA / Photo News / Photo News
Volledig scherm
© ANP / EPA / Photo News / Photo News

POLL. Wie draagt geel in Parijs? Waren de sprints van Philipsen reglementair? Acht stellingen over de eerste week in de Tour

De Tour heeft met de eerste rustdag even de pauzeknop ingedrukt. Ideaal moment om eens de balans op te maken, achteruit en/of vooruit te kijken. Wint Tadej Pogacar de Tour? Komt Marc Cavendish nog eens terug? En wat met Van Aert en Van der Poel? Acht stellingen uit onze HLN podcast Wuyts&Vlaeminck waar ook jij over kan oordelen.

4 reacties

  • Eduard Dierckx

    10 maanden geleden
    Wout en Mathieu zijn de beste renners van dit ogenblik en collega's die samen nog over de baan kunnen en hebben het wielrennen naar een hoger niveau getilt. Geef hen het respect dat ze verdienen en geniet ervan want ze gaan ook niet eeuwig mee.
  • Alain Haelewyck

    10 maanden geleden
    Pidcock (nu op plaats 5)maakt zijn kans ...voor het podium... Hij word dag tot dag beter, de andere verzwakken en Ineos Grenadier heeft nog niet veel laten zien tot nu toe.
  • Evan De Jongh

    10 maanden geleden
    Zal vooraf hangen van de derde week en de tijdritten denk ik. Vinegaard en.Pigacar zijn beiden sterk in de bergen.
  • Freek Pieters

    10 maanden geleden
    Leuke poll! Dit duidt erop dat de Tour wederom zeer aangenaam om volgen is. Naast de spannende strijd tussen de twee tenoren, is het voor ons, Belgen, opnieuw super. 3 overwinningen al… En voor Wout zal het ook wel eens lukken nog. Thumbs up!