De Amerikaanse president Joe Biden.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Joe Biden. © ANP / EPA

Biden: “Poetin dacht dat NAVO zou breken. Hij dacht verkeerd” - Rusland over westerse steun aan Oekraïne: "Extreme fout”

UPDATEDe zeven belangrijkste industrielanden zullen Oekraïne aanzienlijke militaire steun geven, in afwachting van Kievs aansluiting bij de NAVO. Dat heeft de Amerikaanse president Joe Biden verzekerd. “De toekomst van Oekraïne is in de NAVO.” Volgens het Kremlin zijn de verregaande beloftes een bedreiging voor de Russische veiligheid. “We beschouwen dit als een extreme fout en mogelijk heel gevaarlijk.” Herlees al het nieuws van woensdag 12 juli hier.

24 reacties

  • Ronny Cypers

    10 maanden geleden
    Het enige wat de NAVO moet doen is zich bezig houden met landen van de NAVO. Oekraïne is geen lid van de NAVO, dus dat ze hun plan trekken en geen wapens meer leveren.! En dan maar blijven ontkennen dat NAVO niet betrokken is in deze oorlog. Leugens.
  • Johan Janssen

    10 maanden geleden
    Boven de 60 zou het verboden moeten zijn aan politiek te doen.
  • Bertrang Russell

    10 maanden geleden
    1 oplossing: neutrale zone graag. Geen olie op het vuur. Geen doodclusteren van kinderen.
  • Ronny Quintens

    10 maanden geleden
    Clusterbommen in usa Amerika laten . Amerika staat niet boven alles en nog wat .
  • Willy Bogaert

    10 maanden geleden
    Poetin heeft niets te eisen ,hij geeft in alles het voorbeeld van de Russische waarden , burgers doden ,vernielzucht , stelen , vrij land binnenvallen onder het mom van leugens en bedrog .Gewoon om zijn visie van democratie en vrijheid op te dringen ? Alleen in Rusland mag er niets bewegen , .Ze hebben schrik van de Westerse vrijheden maar in het verleden leeft de familie van de corrupte elite wel graag in het Westen