Dochter van slachtoffer zwaar ongeval in Wijtschate: “Hij probeerde altijd goed te doen voor iedereen”

Jouri Vanacker, de 44-jarige Stadenaar die dinsdag het leven liet bij het zware ongeval in Wijtschate, laat twee kinderen na. “Hij probeerde altijd goed te doen voor iedereen”, aldus zijn dochter.

bfr

Een bestuurder van een vrachtwagen en een bestuurder van een bestelwagen overleefden dinsdagochtend een zware klap op een kruispunt in Wijtschate niet. Een van de slachtoffers is Jouri Vanacker uit Staden. Hij reed met de bestelwagen die botste met een vrachtwagen, en meters verder tot stilstand kwam.

LEES OOK. “Al 20 jaar zien wij hier het ene ongeval na het andere”: Michael (44) en Delphine (48) wonen in één van de getroffen huizen in Wijtschate

Hij laat een vriendin en twee kinderen – een 18-jarige dochter en een 23-jarige zoon uit een vorige relatie – na. “Papa probeerde altijd goed te doen voor iedereen. Hij had altijd het beste voor zijn familie voor”, aldus zijn dochter. Zij kende haar papa als een harde werker. “Ondanks dat hij veel moeilijke momenten kende, bleef hij zijn best doen om het juiste te kiezen.”

LEES OOK. “Lopen! Lopen! Dat was het enige wat ik kon doen”: Gerdy (53) zag zijn huis in vlammen opgaan bij “nachtmerrie” in Wijtschate

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER