Mark Rutte.
Volledig scherm
PREMIUM
Mark Rutte. © Photo News / Bart Leye

COLUMN. Geen week ging voorbij zonder geruchten over zijn liefdesleven, maar nooit riep Mark Rutte de hulp van Eric Goens in om zijn voorkeuren te kaderen

Columnist Jan Segers zwaait minister-president Mark Rutte uit. “In het eerste kabinet-Rutte verhoogde hij de maximumsnelheid van 120 naar 130. In het derde kabinet-Rutte verlaagde hij ze van 130 naar 100. Een rotmaatregel, zei Rutte, maar hij deed het wel. Zelfverloochening? Staatsmanschap!”

38 reacties

  • Claude Vandekerckhove

    9 maanden geleden
    Graag een vraagje?Vinden de opiniemakers dat ze nog de opinie van de gewone man in de straat vertegenwoordigt?
  • Katia Mistianes

    10 maanden geleden
    Mooi betoog. Ere wie ere toekomt: Mark Rutte wordt nu al gemist. Hij was een rots in de branding en tevens de stille kracht op zijn fiets. Hij was een ti-ta-tovenaar die na elke verkiezing, bleef winnen en terugkomen. Nu echter, heeft hij 'dit' gedaan, en alles staat stil ...
  • Eddy Janssens

    10 maanden geleden
    Deze keer slaat Jan zeker niet de nagel op de kop. Ik volg al lang de debatten in de 2de kamer. Nederland is een rijk land, maar hij heeft er voor gezorgd dat de Nederlander er steeds op achteruit ging. Zijn kracht was dat hij er zich telkens goed kon uit praten. Hij volgde een heel ander boekje, het boekje van het WEF.
  • Karel Dierckx

    10 maanden geleden
    Hadden wij hier in België ook maar zo'n politici? Als ik het aan mijn Nederlandse collega's vroeg kregen we Rutte kado bij aankoop van een pak waspoeder, denk ik. 'Teflon Mark' Rutte kan het mooi uitleggen en schaatste er elke keer weer doorheen als er iets misging, maar die heeft Nederland er echt niet beter op gemaakt. Dan liever een Balkenende: die kon zichzelf niet half zo goed verkopen, maar deed in balans toch minstens zoveel goed als slecht.
  • Eric Aerts

    10 maanden geleden
    Vraag het maar eens aan het Nederlands volk, ik vrees dat je er bedrogen gaat uit komen !