Single Speed, de fietsgroep met enkel singles. Viky Goossens en heeft gisteren meegefietst. / Pascal De Kock is oprichter van de fietsclub voor singles.
Volledig scherm
PREMIUM
Single Speed, de fietsgroep met enkel singles. Viky Goossens en heeft gisteren meegefietst. / Pascal De Kock is oprichter van de fietsclub voor singles. © RV / rv

Single Speed is de eerste fietsclub voor singles: “Met koppels is er al snel jaloezie. Maar het is niet omdat ik naast je man fiets, dat ik met ‘m ga lopen”

Single Speed is de allereerste fietsclub voor vrijgezellen. Jong, oud, op zoek naar een partner of niet, elke single is welkom om mee te fietsen. Imponeren met snelle benen werkt er voor alle duidelijkheid niét: “Sfeer en gezellig primeren”, zeggen wieltoeristen Pascal (55) en Viky (43). “We zijn géén Tinder op de fiets, maar het is wel een veilige plek om mensen te ontmoeten.”

4 reacties

  • louis thijs

    10 maanden geleden
    Mooi initiatief. Hopelijk worden de 50 plussers weer niet vies bekeken.
  • eli bosch

    10 maanden geleden
    Mocht Viky naast mijn man fietsen, ik zou ook een oogje in het zeil houden hoor. Zo een knappe dame daar kan ik niet mee concurreren :-). Goed initiatief.
  • karin verwimp

    10 maanden geleden
    Als je ziet welke waarden sommigen er op nahouden, dan is het geen wonder dat in een club met koppels snel jaloezie de kop opduikt. De tijd dat je elkaar kon vertrouwen is voorbij. En dat geld zowel voor mannen als vrouwen.
  • Stephaan Van den Broeck

    10 maanden geleden
    En je kan elkaar zonder gevolgen afrijden