Dolberg en Riemer.
Volledig scherm
PREMIUM
Dolberg en Riemer. © RSCA / VTM Nieuws

INTERVIEW. Brian Riemer op stage in Oostenrijk: “Dolberg heeft de laatste jaren pech gehad, wij willen een vangnet zijn voor hem”

Met de Oostenrijkse bergen op de achtergrond legt Anderlecht in Villach de basis voor de nieuwe competitie. Coach Brian Riemer pusht de jongens die er zijn tot het maximum en is blij met de komst van Kasper Dolberg. “We willen vooral de juiste spelers strikken. De transfermarkt is niet zoals even naar de Carrefour gaan en links en rechts iets uit de rekken pakken.”

22 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    9 maanden geleden
    Dolberg en Anderlecht zullen elkaar versterken. De eerste wil opnieuw knallen en zijn carrière een boost geven, de tweede wil dominant en aanvallend voetbal met spektakel brengen. De verwachtingen zijn terecht hoog.
  • Noel De Bruyckere

    10 maanden geleden
    Pech?onkunde ja
  • Nathan De Taey

    10 maanden geleden
    Want met Arnstad, Stroeykens en Leoni hebben we creatieve jongens op ons middenveld. Teveel FIFA gespeeld zeker? Er mag wel wat creativiteit en body bijkomen. Die jongens worden zo onder de voeten gelopen. Een stevige middenvelder en creatieve flanken hebben we nog zeker nodig. Een goeie keeper is ook nodig als ze HVC verkopen.
  • Anthony Peeters

    10 maanden geleden
    Qua kunnen en talent zou het misschien wel kunnen kloppen maar laatste jaren is hij helemaal weggezakt! Wat wel positief is dat ze eindelijk! Na jaren! Een volledige ploeg hebben op stage! Spitsen verdedigers middenvelders alles misschien alleen nog een keeper!!
  • Michel Beys

    10 maanden geleden
    Dit zal wel een misverstand zijn. Bij mij komt Riemer over als een bescheiden vriendelijke man. Het getuigd van weinig niveau en sportiviteit van wat ik hier allemaal lees. Kunnen we het dit seizoen ééns proberen zonder op de man te spelen. Dank U.