Waarom draagt Mathilde zo vaak wit?
Volledig scherm
PREMIUM
Waarom draagt Mathilde zo vaak wit? © BELGA / Photo News / Photo News

“Ze laat niets aan het toeval over. Oók niet qua kledij”: waarom Mathilde altijd wit draagt bij belangrijkste momenten

RoyaltyHet koninklijk paleis heeft nieuwe portretten van koning Filip (63) en koningin Mathilde (50) vrijgegeven, om het tienjarig regeringsjubileum van het koppel te vieren. Het hof deelde in totaal tien foto’s, één voor elk jaar dat Filip op de troon zit. Op de beelden valt op dat koningin Mathilde opnieuw gekleed gaat in het wit, zoals ze wel vaker doet tijdens de belangrijkste momenten uit haar leven. Waarom kiest ze resoluut voor deze kleur?

16 reacties

  • Maria Meeusen

    9 maanden geleden
    Koning Filip en Koningin Mathilde zijn gelukkige mensen met een prachtig gezin. Daar mogen wij Belgen wel fier over zijn. Op 21 juli vieren wij onze Belgische Feestdag en bovendien is Koning Filip ook 10 jaar onze Koning. Dit koningspaar zijn ook begaan met alle Belgen. Ongedwongen gaan ze op bezoek bij verscheidene groepen en bezoeken ze mensen die het moeilijk hebben. Ze wonen niet in een ivoren toren. Voorbeelden voor iedereen.
  • Tonino Alba

    10 maanden geleden
    Zeer mooie Dame onze Koningin.
  • Coen Geurts

    10 maanden geleden
    Een goede stylist en geld zat. Goed voor haar en Filip.
  • Marleen Stroobants

    10 maanden geleden
    Ik ben fier dat wij zo’n mooie koningin hebben, zij heeft een mooie uitstraling wat ze ook draagt. Ze heeft een voorbeeldig mooi gezin met educatie.
  • Danielle Hoostens

    10 maanden geleden
    Ziet er steeds top uit. Mooie koningin die wij hebben👍👍👍