Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Is het huiswerk van Club Brugge nu al afgerond? Voor onder anderen Zinckernagel is er momenteel geen plaats bij blauw-zwart

Stop & Go. Zolang er bij Club Brugge niets vertrekt, wordt er ook niets meer ondernomen. Een blik op de zomermercato van blauw-zwart, waar er voor onder meer Philip Zinckernagel op dit moment simpelweg geen plaats is.

20 reacties

  • Sven Celeyn

    10 maanden geleden
    Club wil aanvallen zonder echte grinta centrale verdedigers die de counters kunnen opvangen op snelheid en tackles en dan terug opbouwen technisch met passing. Er werd steeds op het mes van de counter gelopen en tacktisch werden er geen oplossingen gevonden. Huidige aanwezige verdedigers kunnen niet opbouwen en zijn te traag onzeker met fouten tot gevolg.
  • Sven Celeyn

    10 maanden geleden
    Verdediging is traag, onzeker in uitvoetballen vandaag Odoi zien spelen die denkt dat hij bij Club next speelt, Mechele traag en balverlies waaruit tegengoal valt. Als Club geen twee centrale verdedigers met grinta die kunnen ballen haalt nog voor begin seizoen is het weer counters slikken.
  • Eric Bex

    10 maanden geleden
    Nog een snelle, goed uitvoetballende topper erbij centraal defensief en Jack absoluut houden en laten spelen en we gaan er volgend jaar overheen walsen 👍.
  • Daniel Goovaerts

    10 maanden geleden
    Yaremchouck gaat dit jaar doorbreken. En in elke linie hebben we de beste spelers. Er komt weer een jaar met dominant en sprankelend voetbal, en met een titel. De recordkampioen van de laatste 5 jaar ( wat voordien komt is prehistorie)
  • Pascal de haes

    10 maanden geleden
    Waar blijft de snelle goed uitvoetballende centrale verdediger er is niemand die een pas kan geven van meer dan 25m