Topslager Dierendonck beantwoordt 10 lezersvragen over barbecueën en schakelt de hulp van Paul Florizoone in als het op vegetarisch barbecueën neerkomt.
Volledig scherm
PREMIUM
Topslager Dierendonck beantwoordt 10 lezersvragen over barbecueën en schakelt de hulp van Paul Florizoone in als het op vegetarisch barbecueën neerkomt. © ID/ Nick Verhaeghe / ID/ Nick Verhaeghe

“Dit vlees is een betaalbaarder alternatief voor een klassieke steak”: topslager Hendrik Dierendonck beantwoordt 10 lezersvragen over barbecueën

Wie zomer zegt, zegt barbecue. De beste manier om een zomeravond mee af te sluiten, maar toch is het niet altijd eenvoudig om je vlees perfect te bereiden. We stelden 10 van jullie lezersvragen aan topslager Hendrik Dierendonck en groentenexpert Paul Florizoone. Hoe maak je een côte à l’os klaar op de barbecue? Welke betaalbare stukken vlees zijn er? En hoe krijg ik mijn rooster in topconditie?