BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Strasbourg betaalt 20 miljoen voor Club-verdediger Abakar Sylla: waarom bescheiden Franse club zo’n bedrag op tafel kan leggen

Abakar Sylla (20) heeft zijn toptransfer beet. De verdediger van Club Brugge trekt naar RC Strasbourg, dat 20 miljoen euro neertelt. Of hoe de tentakels van Chelsea de Club-kassa doen rinkelen.

13 reacties

  • Ronny plovie

    9 maanden geleden
    Zij zien dat dit een goudhaantje is.
  • wim helsen

    9 maanden geleden
    Waarom een ploeg zoveel betaald voor iemand de nog amper iets bewezen heeft is me ook een raadsel.
  • Gert De Boeck

    10 maanden geleden
    Gaan wij nog 11 spelers over hebben op 27 juli tegen Aarhus? En koop nu eens een deftige laatste man. Brave jongen die Brandon Mechele, maar ( in mijn ogen ) niet goed genoeg. En vooraan een grote die niet rendeert en nu nu nog 2 kleintjes die de ballen zien over hun hoofd vliegen. Ik vrees….dat er toch nog een hoop werk is bij Club. Neem aub spelers die VOORUIT spelen en niet blijven rondtikken achteraan.
  • Stefaan Verpoest

    10 maanden geleden
    Hebben nu al voor meer dan 45 miljoen verkocht en 50 miljoen omzet in de Champions League. Doe nu nog Boyota en Buchanan weg en haal dan es 2 echte toppers voor onze defensie en neen geen Meunier , die is einde loopbaan.
  • Michel Beys

    10 maanden geleden
    Mannaerts al een gans seizoen op de korrel genomen door deel Brugse fans. Denk dat hij de architect is van de Brugse successen en niemand anders.