© rtr, tiktok

‘Creepy’ boodschappen op plaat van Taylor Swift: “Ik raakte helemaal in de war”

Fans van de Amerikaanse popster Taylor Swift dachten een vinylplaat van haar te hebben gekocht, maar er staat geen seconde muziek van de superster op het schijfje.

Tom Vets

Enkele dagen geleden bracht Taylor Swift een nieuwe versie uit van haar vroegere album Speak now. Maar bij het drukken van de vinylversie is het bij een kleine oplage compleet fout gegaan. In plaats van al haar gekende hits is op de A-kant alleen maar Britse elektronische muziek te horen. Eén van de kopers maakte er een video van op Tiktok die inmiddels bijna vijf miljoen keer werd bekeken. “Ik raakte helemaal in de war. Er werd niet gezongen op de plaat. Het werd helemaal raar toen ik de andere zijde van de plaat oplegde. Toen weerklonken er allerlei vreemde boodschappen, zoals Er zijn 70 miljard mensen op aarde, maar waar verbergen ze zich? Plots waren er allerlei creepy berichten te horen.”

LEES OOK. De groepsvordering van Taylor Swift-fans tegen Ticketmaster: “Bezoekers die naast elkaar zitten hebben vaak een compleet ander bedrag betaald” (+)

Universal Music Group, het moederbedrijf van Swifts label Republic Records, zegt er zich bewust van te zijn dat er verkeerde exemplaren in omloop zijn. Volgens hen is die oplage extreem klein. Hun raad is om met de plaat terug naar de winkel te gaan en om te ruilen voor de correcte versie of je geld terugvragen.

LEES OOK. “Moet ik nu elke minuut mijn mailbox refreshen?” Fans getuigen over chaos bij ticketverkoop Taylor Swift (+)

Swift neemt al haar oude platen weer op om opnieuw in het bezit te komen van de rechten. Ze lag hierover immers jarenlang overhoop met de producer van die platen.

@mischief_marauder send help I got speak now (not Taylors version) this is so funny #speaknowtaylorsversion @Taylor Swift @Taylor Nation #erastour #speaknoworchid ♬ original sound - Rachel ✨
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer