Zaakvoerder Tawat (links) kon samen met enkele personeelsleden op de foto met Steve Harris, bassist van Iron Maiden.© Instagram

Iron Maiden bezoekt wijnbar in Antwerpen voor concert in Sportpaleis: “Compleet onverwacht”

Antwerpen -

Donderdagavond is het zover: dan maakt de Britse heavymetalband Iron Maiden een tussenstop in Antwerpen, waar ze voor een uitverkocht Sportpaleis hun grootste hits zullen spelen. De bandleden kwamen woensdagavond al aan in ons land en maakten van hun vrije tijd gebruik om wijnbar Ta-Nnin in de Volkstraat te bezoeken. “Plots liepen ze met een groep van 14 binnen, dat zagen we niet aankomen”, vertelt de zaakvoerder.

Sonia De Bock

Van een aangename verrassing gesproken: het personeel van wijnbar Ta-Nnin in de Volkstraat mochten woensdagavond de bandleden van Iron Maiden verwelkomen. De Britse heavymetalband staat donderdagavond met hun The Future Past Tour 2023 in een uitverkocht Sportpaleis.

“Hun bezoek was niet gepland. Ze liepen woensdagavond plots binnen, dat zag ik niet aankomen”, legt zaakvoerder Tawat Hattatammanoon uit. “Ik schat dat ze met 14 waren. Volgens mij waren alle bandleden aanwezig, alsook de leden van The Raven Age, die het voorprogramma van Iron Maiden verzorgen. Ze hebben extreem veel geconsumeerd, maar hebben het qua alcoholgehalte wel professioneel gehouden. Dat kan ook niet anders, als je de dag nadien voor meer dan 10.000 mensen moet optreden denk ik dan. Ze wilden duidelijk gewoon van elkaars gezelschap genieten en er een fijne avond van maken.”

Voor de grote groep vertrok, konden Tawat en enkele medewerkers nog een foto strikken met Steve Harris, de bassist en mede-oprichter van Iron Maiden. “Zoals je kan zien, zagen we er allemaal heel gelukkig uit. Harris en zijn entourage zijn heel down-to-earth en hebben zeker geen sterallures. Als kers op de taart hebben ze nog een grote fooi achtergelaten voor het personeel, terwijl ze wisten dat dat niet verplicht was. Al bij al een geslaagde avond voor ons allemaal.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER