BELGA / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA / Photo News

De solo van Van Aert en de aanval van de pas herstelde Benoot: waarom woekert Jumbo-Visma zo met zijn krachten, vlak voor een zware driedaagse in de Alpen?

Wout van Aert probeerde acht keer in de vlucht te zitten. Tevergeefs. De net genezen Tiesj Benoot belandde wel in de kopgroep en eindigde vierde. Net voor een zware trip door de Alpen woekerde Jumbo-Visma met zijn krachten in de Tour. Slim? In een grote ronde is doseren toch hoofdregel nummer één?

19 reacties

  • Joeri Hermans

    10 maanden geleden
    TJV al 10 dagen in het geel wie doet beter?
  • Joeri Hermans

    10 maanden geleden
    Vingegaard is niet de man om seconden te pakken, die heeft het geel en zal de komende ritten minuten pakken zoals vorig jaar. Toen mocht Pogi ook seconden pakken op de steile finishes.Hoop dit jaar op meer tegenstand van Pogi zodat het spannend blijft voor de koersliefhebber. TJV heeft geen mentale dreun gekregen met vorig jaar in het achterhoofd, is wat de media en de supporters van UAE ervan maken.
  • patrick de bock

    10 maanden geleden
    Op den duur moeten we beginnen denken dat van aert woekert met zijn krachten om het nadien als excuus te kunnen gebruiken als hij weeral eens faalt aan de meet…
  • Joeri Hermans

    10 maanden geleden
    TJV al 9 dagen in het geel wie doet beter?
  • Lea Verhoeven

    10 maanden geleden
    als de jumbo's niet rijden is het een wandel etappe om bij in slaap te vallen welke andere ploeg valt er aan geen enkele die iets durft te proberen geef mij dan maar jumbo visma die proberen ten minste