Photo News / Photo News
Volledig scherm
© Photo News / Photo News

Indrukwekkende Kwiatkowski wint solo op Grand Colombier voor Van Gils, Pogacar neemt acht seconden terug op Vingegaard

Een Poolse triomf op de Grand Colobmier. Vluchter Michal Kwiatkowski (Ineos-Grenadiers) reed naar ritwinst na een indrukwekkende slotklim. Landgenoot Maxim Van Gils eindigde al even knap tweede. In het peloton bleef het lang windstil, tot Pogacar Vingegaard uit het wiel reed in de slotkilometer. De Sloveen neemt vier seconden terug met nog eens vier seconden bonificatie daar bovenop. In het klassement bedraagt het verschil tussen Vingegaard en Pogacar nog negen seconden.

43 reacties

  • Mie Van Gestel

    10 maanden geleden
    @Peeters Francis,renners zoals wie?Ik ken ook een Belgische renner die steeds in de belangstelling wil staan en ook niet kan zwijgen.
  • Peeters Francis

    10 maanden geleden
    @Willy Wittemans, ik ben fan van renners die zwijgen en trappen en niet van renners die dit seizoen te kort komen maar toch steeds de media opzoeken om in de belangstelling te staan.
  • Jose Delie

    10 maanden geleden
    Alles is nog mogelijk, verleden jaar dacht ik ook dat Pogacar niet kon verliezen, tot hij in drie ritten een pak slaag kreeg van Vingegaard !
  • Willy Wittemans

    10 maanden geleden
    @Francis Peeters,wie is nu eigenlijk Uw favoriet Pogacar,Van den Poel,Remco en nu is Philipsen er nog bijgekomen,voor wie U allemaal een boontje heb weet ik niet,maar er is er 1 waartegen U een verschrijkkelijke hekel hebt dat weet ik wel
  • Andy Staelens

    10 maanden geleden
    Op het WK zullen Wout en Remco wel de kopmannen zijn, Philipsen komt er niet aan te pas.