Tiffany Chen / Robert De Niro en dochtertje GIA / Robert De Niro en Tiffany Chen
Volledig scherm
Tiffany Chen / Robert De Niro en dochtertje GIA / Robert De Niro en Tiffany Chen © CBS Mornings / CBS Mornings / RV

Vriendin Robert De Niro na bevalling getroffen door een gezichtsverlamming

celebritiesTiffany Chen (45), de vriendin van Robert De Niro (79), heeft in ‘CBS Mornings’ voor het eerst verteld over de gezichtsverlamming die ze kreeg kort na de bevalling van haar dochtertje Gia, hun eerste kindje samen. “Het leek alsof mijn gezicht gewoon wegsmolt”, vertelt ze.

  1. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.
  2. “Die tepel was er te veel aan”: deze ‘controversiële’ foto van Take That mocht 20 jaar lang het daglicht niet zien
    Celebrities

    “Die tepel was er te veel aan”: deze ‘controver­siële’ foto van Take That mocht 20 jaar lang het daglicht niet zien

    Take That liet in de jaren 90 menig vrouwenharten sneller kloppen - maar niet overal ter wereld. Zo bleef hun succes in Amerika uit. Al hebben ze wel alles in de strijd gegooid in de Verenigde Staten: een fotoshoot op het strand van Miami moest het Amerikaanse publiek verliefd doen worden op Robbie Williams, Gary Barlow en co, maar een bepaald lichaamsdeel gooide roet in het eten. Dat vertelt fotografe Janet Macoska, die de foto’s nu deelt, aan ‘Mirror’.