“We doen het al de hele tijd verkeerd!” Met deze parkeertruc krijg je altijd gemakkelijk de autodeuren open

Een man deelde op TikTok een ‘geniale’, simpele parkeerhack waarmee iedereen altijd voldoende ruimte heeft om in- en uit te stappen. “We doen het al de hele tijd verkeerd”, zegt TikTokker ‘bigbruva_77' terwijl hij op een parking van General Motors toont hoe het beter kan. “Stel je voor dat iedereen aan de supermarkt dit zou doen...”

179 reacties

  • anne marie bouckaert

    2 maanden geleden
    ik ben gehandicapt en zet altijd mijn auto een beetje schuin in mijn vak zo kan ik er meestal goed in en uit de bijzitten stapt uit eer ik parkeer
  • Johan Lombaert

    9 maanden geleden
    Dit kan werken, even goed als rechts... Kwestie dat iedereen het doet, niet dus! Ook de bredere auto's blijven een probleem. Soms zie je ook dubbele belijning. Mijn voorstel: dubbele belijning met "normaal" formaat, plaatsen verder van de ingang voor de grotere wagens. En dan, ernstige handhaving: op de lijn of in de tussenzone=wielklem met verwittiging, bij herhaling=boete. Zeer weinig discussie mogelijk. Je hebt een te brede auto of je kan het echt niet: ga naar de brede plaatsen.
  • Coen Geurts

    9 maanden geleden
    Is belachelijk, de parkeerplaats wordt daardoor niet breder. De plaatsen zijn gewoonweg te krap gemaakt. Meer auto's betekent meer winst.
  • ivo torfs

    9 maanden geleden
    Als men op een parking al die "parkeerders" bezig ziet zal het nooit lukken, niet links, niet rechts en niet in 't midden. Er zijn teveel mensen die niet kunnen manoevreren door het feit dat ze de voertuigafmetingen niet kennen. Voor iemand die twee vakken benut, daar heb ik een trukje voor, die zal dat geen twee keer doen, ik ga dat "trukje" wel voor mij houden.
  • richard lenssens

    9 maanden geleden
    SUV 's zijn de pest geworden,te groot,te breed en vooral de eigenaars kunnen er niet mee rijden ,laat staan parkeren.Wordt tijd dat ze die kleine vrachtwagens aan banden leggen al moesten ze dubbel belast worden want in wezen heeft geen kat die nodig en dan hebben ze hun mond vol over milieu terwijl die juist met hun gewicht en bouw meer belasten.Bepaalde steden wil ze verbieden ,wel zou geen slecht idee zijn.