Lukaku tijdens de Champions League-finale.
Volledig scherm
Lukaku tijdens de Champions League-finale. © AFP

Chelsea verwacht Romelu Lukaku pas dinsdag: Engelse topclub laat hem thuis voor Amerikaanse tournée

Chelsea laat Romelu Lukaku nog een dagje langer thuis. De Rode Duivel hoeft zich pas dinsdag aan te melden, wanneer de rest van de kern al in de Verenigde Staten zit voor zijn voorbereiding. Na het afspringen van de transfer naar Inter schreven Italiaanse media dat Roc Nation met ‘Big Rom’ zou gebroken hebben. Dat is op dit moment niet het geval: Roc zoekt samen met advocaat Ledure en de familie naar een oplossing voor zijn toekomst. Juventus is de prioriteit.

198 reacties

  • Freek Beke

    9 maanden geleden
    Hebben ze het eindelijk door?
  • Jan Dhooghe

    9 maanden geleden
    Lukaku heeft zichzelf verbrand met zijn gedrag. En op zijn leeftijd is hij ook niet meer commercieel interessant; vanaf 30 jaar zakt de transferwaarde van een speler in elkaar en voor bedrijven sluiten liever reclamecontracten af met beloftevolle jongere spelers - of spelers die effectief prijzen winnen. Het enige wat Lukaku nog kan doen, is zichzelf bewijzen op het voetbalveld. Als hij blessurevrij blijft en er zijn hoofd kan bijhouden tenminste. De tijd dringt.
  • Filip Van den Brande

    9 maanden geleden
    Romelu, kom terug naar huis, uithollen bij rsca waar je de pannen van dak zal spelen en Anderlecht terug kampioen zal maken! 🙂
  • Cor Vermonden

    9 maanden geleden
    Kan die met goede begeleiding in Vlaanderen dop trekken.
  • Erik De baene

    9 maanden geleden
    Op de bank bij Chelsea binnenkort...! Eigen schuld dikke bult ...😏 Hoe zou dit komen ...?