Beelden tonen hoe verkeersagressie naast de baan escaleert in Loksbergen

Een ruzie die op de rijweg begon tussen twee bestuurders, is zaterdag in Loksbergen geëindigd met een knokpartij in de berm langs de Staatsbaan. “De precieze aanleiding kennen we niet, maar het ging er hevig aan toe”, vertelt een getuige.

  1. 
Roemeense prostituees opgesloten en gedwongen tot seks in Brugs hotel: “Dit was Matroesjka's in het echt”
    PREMIUM

    Roemeense prostitu­ees opgesloten en gedwongen tot seks in Brugs hotel: “Dit was Matroesj­ka's in het echt”

    “Ze leeft ondergedoken, heeft slaapproblemen én twee geslachtsziektes.” De advocaat van één van de Roemeense prostituees die door Alexandru T. (27) en z’n echtgenote Elena T. (21) seksueel werden uitgebuit, schetste een dramatisch beeld van de Brugse hel waar de dames door moesten. Het koppel kreeg dan ook zware straffen opgelegd, maar ging niet akkoord met die uitspraak. Vandaag komt hun dossier voor het hof van beroep. “Eén slachtoffer moest van 6 uur ’s morgens tot 1 uur ’s nachts werken.”
    Herk-de-Stad
  2. Sint-Truiden krijgt na zes jaar opnieuw EK-dorp op Grote Markt met ‘Bar Berlin’: “Feest voor alle Truienaren”
    PREMIUM

    Sint-Trui­den krijgt na zes jaar opnieuw EK-dorp op Grote Markt met ‘Bar Berlin’: “Feest voor alle Truienaren”

    De Grote Markt van Sint-Truiden moet in juni en juli één grote feestlocatie worden. Na zes jaar pakt de stad opnieuw uit met een scherm van 120m² groot om de matchen van de Rode Duivels tijdens het EK voetbal te volgen. Voetballiefhebbers kunnen bij ‘Bar Berlin’ terecht voor voorbeschouwingen, analyses en uiteraard de matchen zelf, maar daarnaast kan je er ook terecht voor de Midweekfeesten, kidsdays, een discoparty én de viering van ereburger Simon Mignolet.
    Sint-Truiden