Romelu Lukaku reageert op heisa met cryptische Instagrampost… en foto’s in buurt van Neerpede

Er is de voorbije dagen veel gezegd en geschreven over Romelu Lukaku (30). Maandag liet de spits van Chelsea ook zelf van zich horen… met een post op Instagram. ‘La fin’, postte Big Rom bij een reeks foto’s, waaronder eentje van zichzelf in het Pedepark in Neerpede.

Yanko Beeckman

LEES OOK. Hoe de geblokkeerde spitsenmarkt Romelu Lukaku (en ook Orban en Boniface) voorlopig tegenhoudt om een transfer te maken

Een foto in de auto, eentje met vrienden in een Brusselse straat en beelden van zichzelf in het Pedepark, vlak bij het trainingscomplex van zijn ex-club Anderlecht. Met die reeks foto’s reageerde Romelu Lukaku maandag op de heisa die rond hem was ontstaan na zijn flirt met Juventus. ‘La fin’, luidt het cryptische bijschrift.

Of de beelden die Lukaku postte recent zijn getrokken is niet duidelijk. Wat wel vaststaat, is dat Lukaku zich dinsdag moet melden bij Chelsea, de club waar hij nog altijd onder contract staat. Of ook zijn toekomst in Londen ligt, valt te betwijfelen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal