BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ONZE OPINIE. “Van deze waslijst aan prutsmaatregelen worden wij ook niet meer warm”

“Eerlijk is eerlijk. Het ziet er niet naar uit dat de fiscale hervorming ook maar bij iemand voor grote drama’s zal zorgen”, schrijft politiek journalist Astrid Roelandt. “De belastingverhogingen in ruil voor extra netto zijn hoogstens wat vervelend. Maar ondanks de verdedigbare logica die er achter schuilt, oogt het geheel toch vooral als een lijstje met prutsmaatregelen.”

40 reacties

  • francine llambrechts

    9 maanden geleden
    Dat beetje dat je per maand meer hebt word dubbel en dik terug genomen met al die verhogingen allerlei dus inderdaad de prullenbak in dat ze bezuinigen op hun eigen uitgaven daar zit het probleem
  • Emiel Van Roost

    9 maanden geleden
    Mijn opinie is dat De Croo al zo veel schade heeft aangericht, (veel meer dan Bouchez) dat het de allergrootste tijd is om te verdwijnen.
  • Goessens Johan

    9 maanden geleden
    Huidige coalitie heeft het goed gedaan dus gewoon voortdoen en terecht!!
  • Ferdinand Nuyts

    9 maanden geleden
    In 2024 zullen de 7 verliezers weer samen gaan, want zij zitten dan in lopend zaken en dat kan jaren duren zonder iets te kunnen beslissen.
  • Louis Momme

    9 maanden geleden
    Wat dacht je? Na de verkiezingen van 2024 staan opnieuw dezelfde politiekers aan de kassa. Of we dat nu graag horen of niet. Er kan alleen maar meer opstand van de bevolking komen, anders wordt het een maat voor niets.