Getty Images/instagram BBC Sport
Volledig scherm
© Getty Images/instagram BBC Sport

Djokovic krijgt boete van 7.000 euro voor stukslaan racket, dat in handen is van Servische toeschouwer

Novak Djokovic moet voor het kapotslaan van zijn racket in de epische finale van Wimbledon een boete van ruim 7.000 euro betalen. Een finale die ook gekenmerkt werd door een bizar moment. Net op het moment dat de regie inzoomde op de aftellende shotklok omdat Djokovic al te dikwijls opvallend veel tijd nam voor hij serveerde, bleef die stilstaan op 12 seconden. Meteen voer voor de wildste complottheorieën.

21 reacties

  • Pieter martens

    9 maanden geleden
    Geen opvoeding gehad.
  • Martin Soetaert

    9 maanden geleden
    Geef hem een boete van 70.000 euro boete of een schorsing voor 3 maanden .. dat zal misschien indruk op hem maken. Nu lacht hij .
  • nicole desseyn

    9 maanden geleden
    Is nog geen haar van z’n hoofd hebben er beter z’n prijzengeld voor ingehouden
  • Etienne Derycker

    9 maanden geleden
    Een boete van 7000 euro, als je voor die prijs al eens je gedacht niet mag doen.
  • Micheline Victoir

    9 maanden geleden
    Ben geen supporter van Djokovic. Maar wel respect, zeker voor wat hij nu nog steeds doet op 36 jaar tegen veel jongere tegenstanders. Uiteraard was racket stukslagen niet nodig, maar in de heat van de moment kan zoiets gebeuren. Uiteraard zou hier bv wel een spelverlies moeten aan vasthangen. Wat is de regel, want welk spel dan? Zijn volgende opslagspel? Of gewoon het volgende spel? Of als het niet afgelopen is, het huidige spel, wiens opslagspel het ook mag zijn. Dus graag een regel hiervoor!!