Luc Bellings aan één van de hoofdgerechten: filet pur 'Holstein' met groene pepersaus en flinterdunne frietjes op een piëdestal.
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Bellings aan één van de hoofdgerechten: filet pur 'Holstein' met groene pepersaus en flinterdunne frietjes op een piëdestal. © Joel Hoylaerts / Photonews

EXCLUSIEF. Luc Bellings proeft 9 gerechten bij ‘La Rigue’ van Peter Goossens: “Binnen een half jaar komen we nog eens terug”

“Als Luc Bellings langskomt, zal hij op alle gerechten alleen maar 10 op 10 kunnen geven”, pochte Peter Goossens twee maanden geleden. Rarara wie er gisteren op de openingsdag van ‘La Rigue’ opdook. Samen met ons beoordeelde Bellings drie voor-, hoofd- en nagerechten. “Dit is de perfectie, ik kan niet het minste foutje ontdekken.”

136 reacties

  • Chris Van Acker

    9 maanden geleden
    Bellings die enkel maar 10 durft geven, hoe belachelijk is dat? En die zeetong maak je toch makkelijk zelf. Mooie, verse tong in Nieuwpoort-stad halen (grote, zal nu rond de 30 a 35 euro zijn voor 2 mooie tongen), goede boter en een vers frietje. Kan het nog simpeler? Nooit tong eten op restaurant want te gemakkelijk en veel goedkoper om thuis zelf te maken.
  • Sabine De Roover

    9 maanden geleden
    Het eten zal ongetwijfeld lekker zijn maar in gewoon restaurant geeft hij commentaar dat er sla geserveerd wordt bij de garnaalkroketten. Enkel gefrituurde peterselie is voldoende. Nu zegt hij er niets dat er sla op het bord ligt ?
  • Veronique Cannoot

    9 maanden geleden
    Wat telt is dat je lekker en voldoende hebt gegeten en na betaling je niet bedrogen voelt. Voor de ene is dit bij de brasserie om de hoek voor de andere een sterrenzaak,elk zijn keuze
  • Jeannine Vandermaelen

    9 maanden geleden
    Voor de ene is het lekker, voor de andere niet te eten. Smaken verschillen.
  • Niels Dieleman

    9 maanden geleden
    Over smaak valt niet te twisten. Het geluk gehad in topresto's te gaan eten en ja deze waren stuk voor stuk zijn meerprijs waard. Gisteren een steak champignon gaan eten in een gewone simpele tent was ook 37 euro... Dan betaal ik meet veel plezier 10 extra voor deze topkwaliteit. Ik ben ook maar simpel werkvolk en 48 voor steakfriet is heel veel maar dat is 37 ook. Tegenwoordig al 20 voor een stomme simpele spaghetti dus liever echt en lekker eten