Sofia Vergara en Joe Manganiello zetten punt achter huwelijk van 7 jaar

‘Modern Family’-ster Sofia Vergara (51) en acteur Joe Manganiello (46) hebben besloten te scheiden. Dat kondigen ze aan in een statement aan Page Six. De twee trouwden eind 2015, iets meer dan een jaar nadat ze elkaar leerden kennen.

edb

“We hebben de moeilijke beslissing genomen om te scheiden”, staat te lezen in het statement van Vergara en Manganiello. “Als twee mensen die van elkaar houden en om elkaar geven, vragen we vriendelijk om onze privacy te respecteren terwijl we deze nieuwe fase in ons leven leren navigeren.”

In november zouden de twee acht jaar getrouwd zijn. Volgens bronnen liggen hun “verschillende attitudes” aan de basis van de scheiding. Joe zou “een groot kind” zijn dat zich gewoon wil amuseren, terwijl de Colombiaanse meer het celebrityleven leidt, met chique etentjes en tripjes.

De Magic Mike-acteur leerde Vergara kennen in mei 2014, toen ze nog verloofd was met een andere man. In juni was ze single en begonnen ze te daten. Een half jaar later vroeg hij haar ten huwelijk, nog een jaar later waren ze getrouwd. De twee hebben geen kinderen samen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER