© Photonews

Actrice wordt 33 en feliciteert haar lichaam met een krachtige boodschap

Ugly Betty-actrice America Ferrera is 33 geworden en besliste om naar aanleiding van haar verjaardag haar lichaam eens te feliciteren. Ze zette een krachtige boodschap online waarin ze haar lichaam bedankt en in de bloemetjes zet.

elvh

Actrice America Ferrera is 33 moeten worden om eindelijk helemaal trots te kunnen zijn op haar lichaam. Op Facebook post ze naar aanleiding van haar verjaardag een inspirerende boodschap voor haar lichaam. Ze zet een foto online in sportoutfit en schrijft dat ze haar lichaam te lang genegeerd en zelfs bekritiseerd heeft.

"Ik beschouw mijn lichaam eindelijk als een mirakel", schrijft ze op Facebook. "En ik aanvaard het zoals het is."

Verder in de post richt ze zich helemaal tot haar lichaam. "Bedankt om er altijd voor mij te zijn geweest, zelfs wanneer ik misschien niet helemaal aan jouw kant stond. Ik beloof om vanaf nu altijd aan je zijde te staan en me niets aan te trekken van kritiek, zodat we samen verder kunnen gaan en kunnen genieten van het leven."

America Ferrera is de laatste tijd enorm bezig met haar lichaam en heeft ondertussen al deelgenomen aan twee triatlons. Het is dus niet zo verwonderlijk dat ze bijzonder trots is op haar lichaam.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer