Verdachte van de moord op zijn vrouw en kind in Leuven, is dood teruggevonden in de buurt van Bokrijk

De man die verdacht werd van de moord op zijn vrouw en kind in Leuven, is dood teruggevonden in het Limburgse Bokrijk. Hij is uit het leven gestapt. De Leuvense politie vond eerder het lichaam van zijn vrouw en kind in een woning op de Oude Markt in Leuven. De juiste doodsoorzaak en het motief worden verder onderzocht. 

De man die naar alle waarschijnlijkheid gisteren zijn eigen vrouw en kind om het leven heeft gebracht, is dood teruggevonden in Bokrijk. Gisteren kwam er een melding binnen bij de politie van Leuven. De persoon aan de telefoon vertelde dat hij was gecontacteerd door zijn voormalige werkgever, die zei dat hij zijn vrouw en kinderen iets had aangedaan op de Oude Markt.

In de woning vond de Leuvense politie de lichamen van een 37-jarige vrouw en een 5-jarig kind. Een baby van 7 maanden oud werd naar het ziekenhuis gebracht en is buiten levensgevaar.

Verdachte teruggevonden

De feiten speelden zich af in een pand op de Leuvense Oude Markt waar de 44-jarige verdachte sinds kort een restaurant uitbaatte. Er werd meteen een zoektocht gestart naar de man.

Hij werd maandagnacht teruggevonden in de omgeving van het Limburgse Bokrijk. Uit onderzoek van het parket van Limburg is gebleken dat hij zichzelf van het leven beroofde.

Motief niet gekend

Hoe de vrouw en het 5-jarige kind om het leven zijn gebracht, is nog niet duidelijk.  De recherche van de Politiezone Leuven doet onder leiding van een onderzoeksrechter ook verder onderzoek naar het motief van de moorden.

Vandaag zal een autopsie gebeuren op de lichamen van de overleden slachtoffers, om de precieze doodsoorzaak en het tijdstip van hun overlijden te bepalen. 

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be

Meest gelezen