Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Cristiano Ronaldo na 5-0-verlies en transfer Messi: “De Saudi Pro League is beter dan de Amerikaanse MLS”

Cristiano Ronaldo (38) vindt de Saudi Pro League in Saoedi-Arabië, waar hij voetbalt voor Al-Nassr, een “betere competitie” dan de Major League Soccer (MLS). Toeval of niet: zijn eeuwige rivaal Lionel Messi (36) werd gisteren voorgesteld bij Inter Miami in de MLS. O ironie: Ronaldo deed die uitspraak nadat hij met Al-Nassr een oefenmatch tegen Celta Vigo verloren had met 5-0.

16 reacties

  • Bart Vermeulen

    9 maanden geleden
    Poen scheppen daar, meer moet je niet doen en daarna met miljoenen van de sjeiks zalig op pensioen gaan...
  • Jozef vanden kieboom

    9 maanden geleden
    Circus Saoedi-Arabia is als circus Renz Geld en geld niks anders je kan het ophalen waar het zit Het laatste jaar een grote nul in Manchester en nu niet veel beter daar waar hij nu zit
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    9 maanden geleden
    Wat weet Ronaldo nu eigenlijk over de MLS? En dit na een 5-O verlies! Zo goed zijn hij en zijn club dan toch ook weer niet.Messi-Iniesta-Busquets gaan straks toveren in Miami.Nu nog Suarez erbij.En ze gaan dan over tika-taka beginnen in de USA.Messi gaat daar echt niet om uit te bollen.Hij en Beckham zullen met niets minder dan de titel tevreden zijn.
  • Steven Coulier

    9 maanden geleden
    Hij is een beetje een stoefer JA,maar als je goed bent,superior Dan mag je wel eens stoefen.misschien wel de beste van de wereld,maar met zo n toewijding en doorzettingsvermogen en de wil om op 38j leeftijd er nog alles aan doen om te proberen de beste te zijn.dat verdiend alle respect.hoeveel doen het er hem na?iemand af breken is makkelijk
  • Davy Debels

    9 maanden geleden
    Alleen maar respect voor CR7,jarenlang de beste voetballer op aarde. Maar die Saoudische competitie kan me gestolen worden, misschien zie ik hem wel nog eens spelen in het shirt van Portugal,voor deze in Al-Nassr zal ik passen.