N-VA-Kamerlid Michael Freilich.
Volledig scherm
PREMIUM
N-VA-Kamerlid Michael Freilich. © Photo News / Photo News

Open Vld wil extra hoorzittingen met bpost, N-VA vraagt parlementaire onderzoekscommissie: “De manier van werken die daar ingebakken zit is moreel verwerpelijk”

Meerderheid én oppositie verwijten bpost een blijvend gebrek aan transparantie. Kamerlid Marianne Verhaert (Open Vld) eist nieuwe hoorzittingen met de voltallige bpost-top, haar collega Michael Freilich (N-VA) wil zelfs een onderzoekscommissie die de wantoestanden onder de loep neemt. “Wanneer fraude met belastinggeld een gewoonte is geworden, is alleen een tabula rasa nog aan de orde.”

31 reacties

  • Willy van craen

    8 maanden geleden
    Over 14 jaar hebben ik een voorstel gedaan aan La Poste Fr. Ze hebben 144 trailers hiermede uitgerust en vervoeren nu tot 18 Ton/trailer. Voorheen 6 T. Gevolg minder vrachtwagens personeel en andere voordelen. Aan de B Post ook voorgesteld maar die slapen verder inclusief de "groene" minister. Heb ook geen smeergeld.
  • Lucien Raes

    9 maanden geleden
    Het zakkenvullen gaat steeds door, enkel de kleur van de graaiers verandert en dat kan een harde strijd worden.
  • guido verlinden

    9 maanden geleden
    Bij open VLD zien ze de bui al hangen,de ganse partij mag vertrekken.!!
  • Willy Niclaes

    9 maanden geleden
    Bpost en SNCB zijn sinds mensenheugenis , syndicale bastions waar FGTB en ACV de plak zwaaien en het zo in de statuten gebetoneerd is dat ze onaantastbaar zijn , dat kost de belastingbetaler een fortuin
  • Jens van den Broeck

    9 maanden geleden
    In bpost zit de b van belgië. Dan weet je al genoeg.