Tadej Pogacar
Volledig scherm
Tadej Pogacar © Photo News

Kamp-Pogacar blijft achter veelbesproken fietswissel staan: “Dit was de beste oplossing voor Tadej”

1.38 in de rit, 1.48 nu in het klassement. Van een uppercut gesproken. Tadej Pogacar plakt uitgeteld tegen het canvas. Of hij nog overeind krabbelt in deze Tour? We kunnen het nauwelijks geloven. Na afloop van de tijdrit was de fameuze fietswissel hét gespreksonderwerp. Bij UAE zagen ze er geen graten in. “Tadej werd veslagen op pure ‘power’.”

12 reacties

  • Elle Devee

    9 maanden geleden
    Zonder die fietswissel had hij ook het onderspit moeten delven. Het heeft hem toch wel nog meer verlies gekost.
  • Johan hendrickx

    9 maanden geleden
    Vingegaard had Pogacar eergisteren ook al een ferme veeg kunnen geven want je zag dat hij op zijn tandvlees zat. De Deen is echter zowel tactisch als moreel een kei!
  • Ives Jansen

    9 maanden geleden
    Credits voor de Deen, maar met pogacar is er veel meer animo Ik hoop stiekem dat pogi morgen de Deen ook es pijn kan doen Zou goed zijn voor verloop van de tour.
  • Richard Tolenaars

    9 maanden geleden
    Pogacar en Vingegaard hebben meer respect voor elkaar dan sommige reacties hier als het gaat over Pogacard. Beiden zijn toprenners met uitzonderlijke kwaliteiten.
  • Karin Caignau

    9 maanden geleden
    Niet vergeten dat Pogacar deze ronde zijn eerste wedstrijd is, sinds LBL, buiten een hoogtestage heeft hij nergens de hardheid kunnen behalen die nodig is voor rondewerk. Logisch dus dat hij tekortschiet in week 3, van een zware ronde. Dit zonder afbreuk te willen doen op Vingegaard zijn fantastische prestatie.