RV
Volledig scherm
© RV

Russische staatstelevisie stelt Krim voor als ideale vakantiebestemming ondanks oorlog: “Iedereen is blij en alles is in orde”

De Russische staatstelevisie stelt de door Rusland geannexeerde Krim in Oekraïne voor als de perfecte vakantiebestemming, ondanks de oorlog die vlakbij woedt en het feit dat de brug die de Krim met het Russische vasteland verbindt in de nacht van zondag op maandag nog beschadigd werd bij een explosie. Een Russisch koppel kwam daarbij om het leven.

5 reacties

  • Paul Vanderkindere

    9 maanden geleden
    Leuk strand op Krim
  • Moehmena Rahous

    9 maanden geleden
    Aan het front moet Ukraine enkel hun posities behouden. Verder moet Ukaine de Krim-brug, de ferries Rusland-Krim, en de wegen over land Rusland-Krim bestoken met zware lange afstandprojectielen. Hierdoor wordt het Russisch leger op de Krim droof gelegd, met weinig Ukraiense militaire middelen.
  • Jo Peeters

    9 maanden geleden
    De Russen hebben het zelf verknoeid door steeds meer grondgebied te willen afpakken van de Oekraïners. Tot aan het bouwen van de Krim brug werd hun veroveringstocht nog een beetje getolereerd. De inval van de Donbass was er te veel aan. Dit heeft een uitbreiding van de NAVO en een oorlog met duizenden doden tot gevolg gehad.
  • johanneke li

    9 maanden geleden
    Tja voor russische barbaren is het normaal dat ze oorlogsgebied als een vakantieland beschouwen! Da's waar ze zich zonder grenzen kunnen uitleven...
  • Kelly Verlinden

    9 maanden geleden
    Mooie dolfijnen ja, dankzij Rusland zijn er meer dood dan levend.