Anne Ludmann van Hotel Sapphire House Antwerp zal tijdens het festival de hele tijd Tomorrowland-muziek programmeren.
Paul Van Landeghem

Drie Antwerpse hotels dompelen hotelgasten onder in Tomorrowland-sfeer: "Internationale bezoekers overtuigen om nog eens terug te komen" 

Drie Antwerpse hotels gaan zo'n 550 bezoekers van Tomorrowland voor het eerst een verblijf bezorgen in de sfeer van het muziekfestival. De hotels werken samen met Tomorrowland in Boom. Het is de bedoeling dat de hotelgasten naast hun beleving op het festival zelf ook in Antwerpen de sfeer voelen en dankzij enkele extra nachten op hotel de stad ook beter leren kennen.

"De drie deelnemende hotels zullen voor een extra ervaring en aankleding zorgen, met ook een balie van Tomorrowland", zegt Filip Goorden. Hij is General Manager van Suite Hotel Arras en vice-voorzitter van de Antwerp Hotel Association. "Het festival heeft een heel internationaal publiek. Mensen komen onder meer vanuit Azië, Amerika en Australië. Het is de bedoeling dat zij niet alleen Boom, maar ook Antwerpen beter leren kennen. Dat kan nu al met een verblijf van enkele extra dagen in het hotel, en we hopen dat die mensen ook in de toekomst Antwerpen verder zullen ontdekken."

Exclusieve Tomorrowland-cava

Ook Hotel Sapphire House Antwerp neemt deel aan de actie. "Wij zullen tijdens het festival de hele tijd Tomorrowland-muziek programmeren in ons hotel", zegt General Manager Anne Ludmann. "En we zullen ook de cava verkopen die je exclusief op Tomorrowland kan verkrijgen. Die zal je uitzonderlijk dus ook bij ons kunnen drinken."

Met de trein naar Boom

Tomorrowland zelf roept de bezoekers die in Antwerpen overnachten op om zoveel mogelijk met de trein naar Boom af te zakken. Bijna alle Antwerpse hotels zijn intussen volgeboekt tijdens de beide festivalweekends.

Meest gelezen