KRC Genk

KRC Genk schakelt over op herbruikbare bekers in stadion

KRC Genk gaat voortaan alle drank in het stadion verkopen in herbruikbare bekers. Supporters zullen hun lege bekers in speciaal voorziene bakken moeten weggooien, en dus niet gewoon in de vuilbak. Komend weekend worden de nieuwe bekers voor het eerst gebruikt. 

Vanaf komend weekend zal je als supporter van KRC Genk je drank enkel nog uit herbruikbare bekers kunnen drinken. Het is dan ook de bedoeling om je lege beker voortaan in aparte bakken in het stadion te gooien, en niet bij al het andere afval. 

De club werkt samen Festicup, een bedrijf dat herbruikbare bekers voorziet op evenementen en verdeelt aan organisaties. Opvallend genoeg zal er op de nieuwe bekers geen waarborg gelden, zoals vaak wel het geval is. Je krijgt dus geen geld of bonnetjes terug als je je lege beker weer inlevert aan de bar. Dat moet wachtrijen voorkomen. 

Geen clublogo

Daartegenover zal er geen clublogo op de bekers te zien zijn en krijgen bezoekers neutrale bekers. Dat moet het minder interessant maken om de bekers mee naar huis te nemen, bijvoorbeeld als verzamel-item. 

De nieuwe bekers zullen een eerste keer gebruikt worden bij de vriendschappelijke match tegen Burnley, komend weekend.

Meest gelezen