Geen akkoord over fiscale hervorming: “835 euro netto die we gingen overhouden, kunnen we vergeten”

UpdateDe topministers van de federale regering-De Croo hebben geen akkoord kunnen sluiten over de fiscale hervorming. Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) had een voortrekkersrol en is teleurgesteld: “Als je blijft werken voor die honderd rijke stemmers, dan is niets mogelijk.” In een crisis verkeert de regering niet, analyseert politiek journalist Karel Lattrez in de video hierboven, maar we zullen het wel voelen in de portefeuille.

632 reacties

  • victor vandesande

    9 maanden geleden
    Fiscale hervormingen zijn zeker nodig , dat staat buiten kijf. Maar ik hoor niemand spreken over het ontvetten van de veel te zware en te dure overheid die miljarden kost. Als ze daar eens grondig werk van maken is er direct geld genoeg.
  • Jan Peeters

    9 maanden geleden
    Men vergeet gemakkelijkshalve de geplande BTW verhogingen!
  • emile deckers

    9 maanden geleden
    Deze beloofde belastingverlaging was gewoon een truc van CD&V om de belastingen te verhogen. Nog nooit heb ik CD&V zien regeren zonder belastingen te verhogen.
  • Willy Bogaert

    9 maanden geleden
    Nog meer regeltjes, commissies en de nodige ambtenaren die hun werk dan laten doen door dure vriendjes consultants . De wereld op zijn kop . Zie ook afronden van de bankencrisis ,Dexia ,Fortis ,Bacob e n Arco ,niemand is verantwoordelijk door alles maar bewust te rekken door de klasse justitie van ons kent ons
  • gust van langenhove

    9 maanden geleden
    Voor niks geld wel geld om overblijfsel van fortis af te kopen met wat geld of komen er nieuwe belastingen .